Çmim  për Bibliotekën “Hivzi Sulejmani”
Dita Botërore e Librit dhe  të Drejtave të Autorit
Dita Botërore e Librit dhe të Drejtave të Autorit
24.04.2018 | 19:15
Me aktivitete të larmishme, në bibliotekën “Hivzi Sulejmani”, u shënua Dita botërore e librit dhe
Orë letrare në kujtim të Arif Demollit
Orë letrare në kujtim të Arif Demollit
07.03.2018 | 15:59
Karvani i shkrimtarëve këtë vit e nisi rrugëtimin nga biblioteka “Hivzi Sulejmani” e Prishtinës me
Vizitë nga Ambasada Amerikane
Vizitë nga Ambasada Amerikane
27.04.2017 | 13:14
Zyrtarë nga Ambasada Amerikane në Prishtinë, në përbërje të Mark Naylor – Zëvendësdrejtor i
23 Prill – Dita Ndërkombëtare e Librit
23 Prill – Dita Ndërkombëtare e Librit
26.04.2017 | 12:46
Në ambientet e Bibliotekës “Hivzi Sulejmani” të Komunës së Prishtinës, për nder të 23 Prillit -
Dita Botërore e Poezisë
Dita Botërore e Poezisë
22.03.2017 | 13:01
Në Ditën Botërore të Poezisë, lexuesit e “Bibliotekës Përkujtimore” patën mundësi te shijojnë
Dita Botërore e Leximit me Zë të Lartë
Dita Botërore e Leximit me Zë të Lartë
02.03.2017 | 10:11
Në Bibliotekën "Përkujtimore" u mbajt Dita Botërore e Leximit me Zë të Lartë. Dita Botërore e
Çmim për Bibliotekën “Hivzi Sulejmani”
30.11.2016 | 02:09
Në  Konferencën Ndërkombëtare të mbajtur me 24-28 nëntor në Sofia të Bullgarisë, OJQ INELI BALKAN/Future Library,  ndau shpërblimet për projektet më të mira inovative në bibliotekat e Ballkanit.
Nga 35 pjesmarrës  të 11 vendeve të Ballkanit, u përkrahën 5 projekte, me nga 4000 euro (Kosova, Kroacia, Bullgaria, Rumania dhe Bosna).
Projekti DELINQUENT TEENS@LIBRAY i  hartuar  nga Fatime Mehmetaj, shefe në bibliotekën "Hivzi Sulejmani", u konsiderua ndër projektet më innovative.
Implementimi i projketit do të nisë  në muajin Janar dhe do të zgjasë 6 muaj.
OJQ Future Library,  është realizuese e këtij projekti të madh ballkanik përkrahur nga fondacioni Bill&Melinda Gates.
 
   
 
 
 
 
List of videos