23 Prill – Dita Ndërkombëtare e Librit
Dita Botërore e Librit dhe  të Drejtave të Autorit
Dita Botërore e Librit dhe të Drejtave të Autorit
24.04.2018 | 19:15
Me aktivitete të larmishme, në bibliotekën “Hivzi Sulejmani”, u shënua Dita botërore e librit dhe
Orë letrare në kujtim të Arif Demollit
Orë letrare në kujtim të Arif Demollit
07.03.2018 | 15:59
Karvani i shkrimtarëve këtë vit e nisi rrugëtimin nga biblioteka “Hivzi Sulejmani” e Prishtinës me
Vizitë nga Ambasada Amerikane
Vizitë nga Ambasada Amerikane
27.04.2017 | 13:14
Zyrtarë nga Ambasada Amerikane në Prishtinë, në përbërje të Mark Naylor – Zëvendësdrejtor i
23 Prill – Dita Ndërkombëtare e Librit
23 Prill – Dita Ndërkombëtare e Librit
26.04.2017 | 12:46
Në ambientet e Bibliotekës “Hivzi Sulejmani” të Komunës së Prishtinës, për nder të 23 Prillit -
Dita Botërore e Poezisë
Dita Botërore e Poezisë
22.03.2017 | 13:01
Në Ditën Botërore të Poezisë, lexuesit e “Bibliotekës Përkujtimore” patën mundësi te shijojnë
Dita Botërore e Leximit me Zë të Lartë
Dita Botërore e Leximit me Zë të Lartë
02.03.2017 | 10:11
Në Bibliotekën "Përkujtimore" u mbajt Dita Botërore e Leximit me Zë të Lartë. Dita Botërore e
23 Prill – Dita Ndërkombëtare e Librit
26.04.2017 | 12:46
Në ambientet e Bibliotekës “Hivzi Sulejmani” të Komunës së Prishtinës, për nder të 23 Prillit  - Dita Ndërkombëtare e Librit dhe e të Drejtave të Autorit, u organizuan aktivitete në bibliotekë.
Prezent në këtë aktivitet kulturor  ishin; z. Besart Vllahinja - Drejtor i Departamentit të Kulturës të Komunës së Prishtinës, znj. Drita Rudi – Zyrtare e Lartë për Kulturë, Munish Hyseni - Drejtor i Bibliotekës “Hivzi Sulejmani” etj.
Me një fjalë rasti u paraqit drejtoi i bibliotekës z. Munish Hyseni, i cili paraqiti rëndësinë e bibliotekës dhe rolin e saj në përhapjen e librit dhe të leximit.
Me këtë rast u bë shpallja e lexuesve më të mirë brenda vitit 2016 / 2017, të degëve dhe sektorëve.
Lexues si më të mirë u shpallën:
Jon Hetemi: Dega “Përrallat”. Nxënës i shkollës “Hasan Prishtina”, klasa II / 2.
Endi Ymeri: Sektori për fëmijë. Nxënës i shkollës “Meto Bajraktari”, klasa III.
Viola Resuli: Dega “Lektura”. Nxënëse e shkollës “Ismail Qemali”, klasa VI / 4.
Vlera Neziri: Dega “Përkujtimore”. Nxënëse e shkollës “ Gjergj Fishta”, klasa VII / 4.
Altina Beha: Dega në Koliq. Nxënëse e shkollës “Tefik Çanga”, klasa VII.
Arlinda Vitija: Dega në Hajvali. Nxënëse e shkollës “Shkëndija”, klasa VIII / 2.
Detare Krasniqi: Dega në Llukar. Nxënëse e shkollës “Ganimete Tërbeshi”, klasa IX.
Fidan Aliu: Dega në Keqekollë. Nxënës i shkollës “Rilindja”, klasa IX.
Agnesa Aliu: Dega në Slivovë. Nxënëse e shkollës së mesme “Ali Sokoli”.
Zymer Qarri: Sektori për të rritur. Student i gjeodezisë.
Gresa Blakaj: Dega “Pallati i Rinisë”. Studente e Fakultetit Filologjik. 
Adnan Shuki: Sektori për të rritur. Pensionist.
Me këtë rast lexuesve më të dalluar iu dhanë mirënjohje dhe nga një libër.
 
List of videos