Arif Demolli mes dhimbjes, gazit e mrekullisë
Arif Demolli mes dhimbjes, gazit e mrekullisë
Arif Demolli mes dhimbjes, gazit e mrekullisë
06.03.2020 | 02:14
Sot, në trevjetorin e shkuarjes nga kjo jetë të Arif Demollit, në hapësirat e bibliotekës u bë
Ftesë
Ftesë
03.03.2020 | 11:34
Biblioteka “Hivzi Sulejmani” e Prishtinës në bashkëpunim me Karvanin e Shkrimtarëve për Fëmijë
Qytetari digjital
Qytetari digjital
07.06.2019 | 11:07
Në kuadër të projektit #Qytetaridigjital mundësuar nga IRIM(Instituti për Zhvillimin e Rinisë dhe
Aktivitet Prishtina lexon
Aktivitet Prishtina lexon
07.06.2019 | 10:51
Në kuadër të festivalit PrishtinaLexon, banorët e kryeqytetit patën mundësinë të regjistrohen pa
Kështu foli Rugova
Kështu foli Rugova
10.04.2019 | 16:25
Në kuadër të Javës së Bibliotekës, sot në hapësirat e Bibliotekës “Hivzi Sulejmani”, u bë
Promovim libri
Promovim libri
08.04.2019 | 15:25
Në kuadër të Javës së Bibliotekës, më 10 prill 2019 (e mërkurë) duke filluar nga ora 13:00, bëhet
Arif Demolli mes dhimbjes, gazit e mrekullisë
06.03.2020 | 02:14
Sot, në trevjetorin e shkuarjes nga kjo jetë të Arif Demollit, në hapësirat e bibliotekës u bë promovimi i librit: Arif Demolli mes dhimbjes, gazit e mrekullisë (Të tjerët për Arif Demollin). 
Është libër dëshmi e vlerësimit të letërsisë me tekste të botuara në gazeta, revista apo edhe në studime letrare nga shkrimtarë, studiues e kritikë letrarë. 
Për librin folën Skënder Zogaj, Munish Hyseni dhe Nergize Demolli bashkëshortja e shkrimtarit. Promovimin e librit e udhëhoqi Xhevat Syla.
Arif Demolli krijoj mbi tridhjetë vepra letrare të gjinive dhe llojeve të ndryshme si tregime, skica, romane, poezi, pjesë teatrale etj., e krahas tyre hartoj libra shkollor, përktheu autorë të ndryshëm nga letërsia botërore, shkroi recensione e kritika letrare dhe tekste këngësh.
 
 
List of videos