Dita Botërore e Librit dhe  të Drejtave të Autorit
Dita Botërore e Librit dhe  të Drejtave të Autorit
Dita Botërore e Librit dhe të Drejtave të Autorit
24.04.2018 | 19:15
Me aktivitete të larmishme, në bibliotekën “Hivzi Sulejmani”, u shënua Dita botërore e librit dhe
Orë letrare në kujtim të Arif Demollit
Orë letrare në kujtim të Arif Demollit
07.03.2018 | 15:59
Karvani i shkrimtarëve këtë vit e nisi rrugëtimin nga biblioteka “Hivzi Sulejmani” e Prishtinës me
Vizitë nga Ambasada Amerikane
Vizitë nga Ambasada Amerikane
27.04.2017 | 13:14
Zyrtarë nga Ambasada Amerikane në Prishtinë, në përbërje të Mark Naylor – Zëvendësdrejtor i
23 Prill – Dita Ndërkombëtare e Librit
23 Prill – Dita Ndërkombëtare e Librit
26.04.2017 | 12:46
Në ambientet e Bibliotekës “Hivzi Sulejmani” të Komunës së Prishtinës, për nder të 23 Prillit -
Dita Botërore e Poezisë
Dita Botërore e Poezisë
22.03.2017 | 13:01
Në Ditën Botërore të Poezisë, lexuesit e “Bibliotekës Përkujtimore” patën mundësi te shijojnë
Dita Botërore e Leximit me Zë të Lartë
Dita Botërore e Leximit me Zë të Lartë
02.03.2017 | 10:11
Në Bibliotekën "Përkujtimore" u mbajt Dita Botërore e Leximit me Zë të Lartë. Dita Botërore e
Dita Botërore e Librit dhe të Drejtave të Autorit
24.04.2018 | 19:15
Me aktivitete të larmishme,  në bibliotekën “Hivzi Sulejmani”, u shënua Dita botërore e librit dhe e të drejtave të autorit.
OJQ ETEA prezantoj hulumtimit e lexueshmërisë së nxënësve në shkollat e mesme të Prishtinës me ç’ rast u zhvillua një debat lidhur me këtë temë.
U shpërblyen lexuesit e dalluar të bibliotekës për vitin 2017:
Antion Hoti, kl VI/1 “Hasan Prishtina”
Arianit Preniqi, kl. XI/1“Xhevdet Doda”
Biblioteka u vizitua nga institucionet shkollore dhe parashkollore me qëllim të njoftimit me fondin e librave dhe krijimit të shprehisë së leximit.
 
 
 
 
 
List of videos