Orë letrare në kujtim të Arif Demollit
Dita Botërore e Librit dhe  të Drejtave të Autorit
Dita Botërore e Librit dhe të Drejtave të Autorit
24.04.2018 | 19:15
Me aktivitete të larmishme, në bibliotekën “Hivzi Sulejmani”, u shënua Dita botërore e librit dhe
Orë letrare në kujtim të Arif Demollit
Orë letrare në kujtim të Arif Demollit
07.03.2018 | 15:59
Karvani i shkrimtarëve këtë vit e nisi rrugëtimin nga biblioteka “Hivzi Sulejmani” e Prishtinës me
Vizitë nga Ambasada Amerikane
Vizitë nga Ambasada Amerikane
27.04.2017 | 13:14
Zyrtarë nga Ambasada Amerikane në Prishtinë, në përbërje të Mark Naylor – Zëvendësdrejtor i
23 Prill – Dita Ndërkombëtare e Librit
23 Prill – Dita Ndërkombëtare e Librit
26.04.2017 | 12:46
Në ambientet e Bibliotekës “Hivzi Sulejmani” të Komunës së Prishtinës, për nder të 23 Prillit -
Dita Botërore e Poezisë
Dita Botërore e Poezisë
22.03.2017 | 13:01
Në Ditën Botërore të Poezisë, lexuesit e “Bibliotekës Përkujtimore” patën mundësi te shijojnë
Dita Botërore e Leximit me Zë të Lartë
Dita Botërore e Leximit me Zë të Lartë
02.03.2017 | 10:11
Në Bibliotekën "Përkujtimore" u mbajt Dita Botërore e Leximit me Zë të Lartë. Dita Botërore e
Orë letrare në kujtim të Arif Demollit
07.03.2018 | 15:59
Karvani i shkrimtarëve këtë vit e nisi rrugëtimin nga biblioteka “Hivzi Sulejmani” e Prishtinës me organizimin e një otre letrare, pikërisht në përvjetorin e vdekjes së shkrimtarit të njohur Arif Demolli me ç’ rast u promovua libri i tij “ Martesa e bretkosave”, botuar nga shtëpia botuese “Faik Konica”.
Fjalën e hapjes e mbajti shkrimtari Xhevat Syla, i cili foli për vlerat letrare të librit.
Drejtori i bibliotekës, Munish Hyseni, në fjalën e tij theksoi:- “ Arifi nuk la amanete, nuk tha lexomëni, ai la veprat e tij të cilat do të lexohen sot e mot”. Shkrimtarët lexuan pjesë nga veprimtaria e tyre, një pjesë e të cilave iu kushtua Arif Demollit. Të pranishëm ishin familja,  miqtë e tij, stafi i bibliotekës dhe nxënësit e shkollës “Xhemail Mustafa”.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
List of videos