Njoftim
Njoftim
22.08.2016 | 12:43

Njoftojmë përdoruesit e bibliotekës “Hivzi Sulejmani”, adhuruesit e librit dhe të gjithë banorët e kryeqytetit se me datën  23.08.201,6 në ora 15:00, bëhet hapja solemne e objektit të ri të bibliotekës në lagjen “Dardania”(pranë shkollës fillore”Xhemail Mustafa”)