"POETËT E ETNISË"
"POETËT E ETNISË"
17.07.2024 | 19:20
“POETËT E ETNISË” NGA DIASPORA NË BIBLIOTEKËN “HIVZI SULEJMANI” NË PRISHTINË Për herë të parë, biblioteka “Hivzi Sulejmani” do të organizojë takim
“Aty ku heshtja takon britmën”
“Aty ku heshtja takon britmën”
15.07.2024 | 14:52
Një vajzë e brishtë me një çantë të mbushur me libra, ecte me të shpejtë shkallëve të bibliotekës. Në shikim të parë dukej si studentet e zakonshme
Dita e Poezisë
Dita e Poezisë
22.03.2024 | 15:13
Organizuar nga Drejtoria e Kulturës së Komunës së Prishtinës, Biblioteka “Hivzi Sulejmani” dhe Organizata “ETEA”, me rastin e Ditës Ndërkombëtare të
Vizitë në bibliotekë
Vizitë në bibliotekë
23.02.2024 | 12:22
Sot, institucionin e bibliotekës e vizitoj znj. Sibel Halimi, drejtore e Drejtorisë së Kulturës të komunës së Prishtinës. Në përcjellje të saj ishte
Java e Bibliotekës në Kosovë
Java e Bibliotekës në Kosovë
26.05.2023 | 11:04
Në kuadër të Javës së Bibliotekës, në bibliotekën "Hivzi Sulejmani" u zhvillua aktiviteti “Koleksionet e bibliotekës në mbështetje të arsimimit,
Njoftim për 28 nëntor
25.11.2022 | 02:25
Duke u bazuar në Ligjin Nr. 03/L-064 për Festat Zyrtare në Republikën e Kosovës, ju njoftojmë se për nder të Festës së 28 Nëntorit
Database EBSCO
Database EBSCO
Shërbimet e Database EBSCO ofrojnë një numër të madh të bazave të të dhënave bibliografike me tekst të plotë, të cilat plotësojnë nevojat për informacion të të gjitha llojeve të bibliotekave kudo në botë. 
 
ANËTARËSIMI
ANËTARËSIMI
09.06.2016 | 12:17
Të drejtë anëtarësimi në bibliotekë kanë të gjithë banorët e qytetit të Prishtinës me rrethinë, pa marrë parasysh kombësinë, moshën, gjininë apo përkatësinë fetare.Anëtar i bibliotekës bëhesh me