Arif Demolli mes dhimbjes, gazit e mrekullisë
Dita Ndërkombëtare e Librit për Fëmijë
Dita Ndërkombëtare e Librit për Fëmijë
31.03.2021 | 12:58
Më, 2 prill 2021 (e premte), në ora 12:00, biblioteka “Hivzi Sulejmani” e Prishtinës në bashkëpunim
NJOFTIM PËR SALLAT E LEXIMIT
NJOFTIM PËR SALLAT E LEXIMIT
08.10.2020 | 12:48
RIFILLIMI I PUNËS ME SALLAT E LEXIMIT Biblioteka “Hivzi Sulejmani” pas punës dymujore të ofrimit të
NJOFTIM PËR HUAZIM TË LIBRIT
NJOFTIM PËR HUAZIM TË LIBRIT
12.06.2020 | 12:19
Njoftohen lexuesit përkatësisht anëtarët e bibliotekës se prej datës 15 qershor 2020 (e hënë)
Arif Demolli mes dhimbjes, gazit e mrekullisë
Arif Demolli mes dhimbjes, gazit e mrekullisë
06.03.2020 | 02:14
Sot, në trevjetorin e shkuarjes nga kjo jetë të Arif Demollit, në hapësirat e bibliotekës u bë
Ftesë
Ftesë
03.03.2020 | 11:34
Biblioteka “Hivzi Sulejmani” e Prishtinës në bashkëpunim me Karvanin e Shkrimtarëve për Fëmijë
Qytetari digjital
Qytetari digjital
07.06.2019 | 11:07
Në kuadër të projektit #Qytetaridigjital mundësuar nga IRIM(Instituti për Zhvillimin e Rinisë dhe
Arif Demolli mes dhimbjes, gazit e mrekullisë
06.03.2020 | 02:14
Sot, në trevjetorin e shkuarjes nga kjo jetë të Arif Demollit, në hapësirat e bibliotekës u bë promovimi i librit: Arif Demolli mes dhimbjes, gazit e mrekullisë (Të tjerët për Arif Demollin). 
Është libër dëshmi e vlerësimit të letërsisë me tekste të botuara në gazeta, revista apo edhe në studime letrare nga shkrimtarë, studiues e kritikë letrarë. 
Për librin folën Skënder Zogaj, Munish Hyseni dhe Nergize Demolli bashkëshortja e shkrimtarit. Promovimin e librit e udhëhoqi Xhevat Syla.
Arif Demolli krijoj mbi tridhjetë vepra letrare të gjinive dhe llojeve të ndryshme si tregime, skica, romane, poezi, pjesë teatrale etj., e krahas tyre hartoj libra shkollor, përktheu autorë të ndryshëm nga letërsia botërore, shkroi recensione e kritika letrare dhe tekste këngësh.
 
 
List of videos