Dita Ndërkombëtare e Librit për Fëmijë
Dita Ndërkombëtare e Librit për Fëmijë
Dita Ndërkombëtare e Librit për Fëmijë
31.03.2021 | 12:58
Më, 2 prill 2021 (e premte), në ora 12:00, biblioteka “Hivzi Sulejmani” e Prishtinës në bashkëpunim
NJOFTIM PËR SALLAT E LEXIMIT
NJOFTIM PËR SALLAT E LEXIMIT
08.10.2020 | 12:48
RIFILLIMI I PUNËS ME SALLAT E LEXIMIT Biblioteka “Hivzi Sulejmani” pas punës dymujore të ofrimit të
NJOFTIM PËR HUAZIM TË LIBRIT
NJOFTIM PËR HUAZIM TË LIBRIT
12.06.2020 | 12:19
Njoftohen lexuesit përkatësisht anëtarët e bibliotekës se prej datës 15 qershor 2020 (e hënë)
Arif Demolli mes dhimbjes, gazit e mrekullisë
Arif Demolli mes dhimbjes, gazit e mrekullisë
06.03.2020 | 02:14
Sot, në trevjetorin e shkuarjes nga kjo jetë të Arif Demollit, në hapësirat e bibliotekës u bë
Ftesë
Ftesë
03.03.2020 | 11:34
Biblioteka “Hivzi Sulejmani” e Prishtinës në bashkëpunim me Karvanin e Shkrimtarëve për Fëmijë
Qytetari digjital
Qytetari digjital
07.06.2019 | 11:07
Në kuadër të projektit #Qytetaridigjital mundësuar nga IRIM(Instituti për Zhvillimin e Rinisë dhe
Dita Ndërkombëtare e Librit për Fëmijë
31.03.2021 | 12:58
Më, 2 prill 2021 (e premte), në ora 12:00, Biblioteka “Hivzi Sulejmani” e Prishtinës në bashkëpunim me organizatën “ETEA” dhe “Karvanin e shkrimtarëve”, organizojnë manifestimin tradicional “Dita Ndërkombëtare e Librit për Fëmijë dhe të Rinj.
Aktiviteti mbahet në objektin e bibliotekës në lagjen Dardani.
Përmbajtja: 
- Leximi i mesazhit “Muzika e fjalëve” sponsoruar nga SHBA-ja me autor Margarita Engle, përkthyer në gjuhën shqipe nga Fatime Mehmetaj;
- Paraqitja e Karvanit të Shkrimtarëve me pjesë nga veprimtaria e tyre;
- Shpallja e tri eseve më të mira nga konkursi letrar, përzgjedhur nga juria profesionale;
- Leximi i tri eseve fituese para audiencës;
- Promovimi i librit “Librat na qetësojnë” me ese nga konkursi paraprak i nxënësve të shkollave  të komunës së Prishtinës.
Ky manifestim përkrahet nga Drejtoria e Kulturës e Komunës së Prishtinës.
 
List of videos