Dita e Poezisë
Dita e Poezisë
Dita e Poezisë
22.03.2024 | 15:13
Organizuar nga Drejtoria e Kulturës së Komunës së Prishtinës, Biblioteka “Hivzi Sulejmani” dhe
Vizitë në bibliotekë
Vizitë në bibliotekë
23.02.2024 | 12:22
Sot, institucionin e bibliotekës e vizitoj znj. Sibel Halimi, drejtore e Drejtorisë së Kulturës të
Java e Bibliotekës në Kosovë
Java e Bibliotekës në Kosovë
26.05.2023 | 11:04
Në kuadër të Javës së Bibliotekës, në bibliotekën "Hivzi Sulejmani" u zhvillua aktiviteti
Hapja e ekspozitës
Hapja e ekspozitës
26.05.2023 | 09:20
Me rastin e Javës së Bibliotekës në Kosovë, në ambientet e Bibliotekës “Hivzi Sulejmani” të
23 PRILL - DITA BOTËRORE E LIBRIT
23 PRILL - DITA BOTËRORE E LIBRIT
25.04.2023 | 08:35
Për nder të 23 prillit - Dita Botërore e Librit dhe të Drejtave të Autorit, në bibliotekën “Hivzi
Regjistrim falas në bibliotekë
Regjistrim falas në bibliotekë
31.05.2022 | 15:02
Për nder të 1 qershorit – Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve, në bibliotekën “Hivzi Sulejmani” –
Dita e Poezisë
22.03.2024 | 15:13
Organizuar nga Drejtoria e Kulturës së Komunës së Prishtinës, Biblioteka “Hivzi Sulejmani” dhe Organizata “ETEA”, me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Poezisë, u mbajt mbrëmje e poezisë dhe muzikës. 
 
Në fjalën hyrëse, znj. Sibel Halimi, drejtore e Kulturës së Komunës së Prishtinës, foli për rëndësinë e krijimtarisë letrare poetike duke u zotuar se, aktivitetet e tilla do të janë pjesë e kalendarit kulturor të komunës. 
 
Gjithashtu, aktivitetin e përshëndeti edhe znj. Fatime Mehmetaj u.d. drejtore e bibliotekës. 
 
Me poezi nga krijimtaria e tyre, u paraqitën poetët tonë të njohur, Donika Dabishevci, Halil Matoshi, Lulzim Tafa, Naime Beqiraj, Ndue Ukaj dhe Shpëtim Selmani, të shoqëruar nën tingujt e kitarës nga Genc Krasniqi, profesor në shkollën e muzikës Misbah@Friends.
 
Poezi lexuan edhe Arif Bozaxhi, Naxhije Bërbati – Kastrati dhe Abdullah Troshupa.
 
 
List of videos