Java e Bibliotekës në Kosovë
Java e Bibliotekës në Kosovë
Java e Bibliotekës në Kosovë
26.05.2023 | 11:04
Në kuadër të Javës së Bibliotekës, në bibliotekën "Hivzi Sulejmani" u zhvillua aktiviteti
Hapja e ekspozitës
Hapja e ekspozitës
26.05.2023 | 09:20
Me rastin e Javës së Bibliotekës në Kosovë, në ambientet e Bibliotekës “Hivzi Sulejmani” të
23 PRILL - DITA BOTËRORE E LIBRIT
23 PRILL - DITA BOTËRORE E LIBRIT
25.04.2023 | 08:35
Për nder të 23 prillit - Dita Botërore e Librit dhe të Drejtave të Autorit, në bibliotekën “Hivzi
Regjistrim falas në bibliotekë
Regjistrim falas në bibliotekë
31.05.2022 | 15:02
Për nder të 1 qershorit – Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve, në bibliotekën “Hivzi Sulejmani” –
Vizitë e znj. Arta Balaj
Vizitë e znj. Arta Balaj
17.05.2022 | 12:38
Sot, për vizitë në institucionin e bibliotekës erdhi drejtoresha e Kulturës së komunës së
Vizitë nga Kopshti Dua
Vizitë nga Kopshti Dua
26.04.2022 | 13:24
Biblioteka “Hivzi Sulejmani” e Prishtinës, vatër e leximit, por mikëpritëse e vizitorëve edhe nga
Java e Bibliotekës në Kosovë
26.05.2023 | 11:04
Në kuadër të Javës së Bibliotekës, në bibliotekën "Hivzi Sulejmani" u zhvillua aktiviteti “Koleksionet e bibliotekës në mbështetje të arsimimit, me drejtues z. Munish Hyseni, drejtor i bibliotekës dhe znj. Bukurije Haliti nga Biblioteka Kombëtare e Kosovës. 
 
Me temat e tyre u paraqitën: 
Jevgenia Sevcova , EIFL, Kordinatore e Programeve dhe Eventeve.
Tema: Konsorciumi i bibliotekave
 
Fatime Mehmetaj, nga Biblioteka “Hivzi Sulejmani” e Prishtinës
Tema: Shërbimi i referencave në bibliotekat publike
 
Eronida Ismajli, nga Biblioteka Kombëtare e Kosovës
Tema: Shërbimet referale në retrospektivë
 
Bedrije Bojniku – Jashari nga SHFMU “Asim Vokshi”
Tema: Roli i bibliotekave shkollore në nxitjen e leximit
 
Bujar Hajrizi, nga Biblioteka “Hivzi Sulejmani”
Tema: Aktivitetet e projektit “Qytetari digjital”
 
List of videos