Regjistrim falas në bibliotekë
"POETËT E ETNISË"
"POETËT E ETNISË"
17.07.2024 | 19:20
“POETËT E ETNISË” NGA DIASPORA NË BIBLIOTEKËN “HIVZI SULEJMANI” NË PRISHTINË Për herë të parë,
“Aty ku heshtja takon britmën”
“Aty ku heshtja takon britmën”
15.07.2024 | 14:52
Një vajzë e brishtë me një çantë të mbushur me libra, ecte me të shpejtë shkallëve të bibliotekës.
Dita e Poezisë
Dita e Poezisë
22.03.2024 | 15:13
Organizuar nga Drejtoria e Kulturës së Komunës së Prishtinës, Biblioteka “Hivzi Sulejmani” dhe
Vizitë në bibliotekë
Vizitë në bibliotekë
23.02.2024 | 12:22
Sot, institucionin e bibliotekës e vizitoj znj. Sibel Halimi, drejtore e Drejtorisë së Kulturës të
Java e Bibliotekës në Kosovë
Java e Bibliotekës në Kosovë
26.05.2023 | 11:04
Në kuadër të Javës së Bibliotekës, në bibliotekën "Hivzi Sulejmani" u zhvillua aktiviteti
Hapja e ekspozitës
Hapja e ekspozitës
26.05.2023 | 09:20
Me rastin e Javës së Bibliotekës në Kosovë, në ambientet e Bibliotekës “Hivzi Sulejmani” të
Regjistrim falas në bibliotekë
31.05.2022 | 15:02
Për nder  të 1 qershorit – Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve, në bibliotekën “Hivzi Sulejmani” – Prishtinë, nesër (e mërkure) do të bëhen regjistrime falas për nxënësit nga klasa 1-9. 
Regjistrimet do të bëhen: 
Biblioteka në Qendër (Dardani), nga ora 8-19.
Dega e bibliotekës “Përkujtimore” (Tokëbahqe), nga ora 8-16.
Mirë se vini ! 
List of videos