Vizitë nga Kopshti Dua
"POETËT E ETNISË"
"POETËT E ETNISË"
17.07.2024 | 19:20
“POETËT E ETNISË” NGA DIASPORA NË BIBLIOTEKËN “HIVZI SULEJMANI” NË PRISHTINË Për herë të parë,
“Aty ku heshtja takon britmën”
“Aty ku heshtja takon britmën”
15.07.2024 | 14:52
Një vajzë e brishtë me një çantë të mbushur me libra, ecte me të shpejtë shkallëve të bibliotekës.
Dita e Poezisë
Dita e Poezisë
22.03.2024 | 15:13
Organizuar nga Drejtoria e Kulturës së Komunës së Prishtinës, Biblioteka “Hivzi Sulejmani” dhe
Vizitë në bibliotekë
Vizitë në bibliotekë
23.02.2024 | 12:22
Sot, institucionin e bibliotekës e vizitoj znj. Sibel Halimi, drejtore e Drejtorisë së Kulturës të
Java e Bibliotekës në Kosovë
Java e Bibliotekës në Kosovë
26.05.2023 | 11:04
Në kuadër të Javës së Bibliotekës, në bibliotekën "Hivzi Sulejmani" u zhvillua aktiviteti
Hapja e ekspozitës
Hapja e ekspozitës
26.05.2023 | 09:20
Me rastin e Javës së Bibliotekës në Kosovë, në ambientet e Bibliotekës “Hivzi Sulejmani” të
Vizitë nga Kopshti Dua
26.04.2022 | 13:24
Biblioteka “Hivzi Sulejmani” e Prishtinës, vatër e leximit, por mikëpritëse e vizitorëve edhe nga komunat tjera. 
Sot, vizitorë të vegjël nga Kopshti “DUA” të komunës së Fushë Kosovës, nën përcjelljen e edukatoreve të tyre, Drenusha Gashi, Florentina Elshani, Emine Tërnava dhe Vanesa Elezaj, vizituan ambientet e bibliotekës sonë. 
Mysafirët e vegjël u pritën nga dy punonjëset e bibliotekës, Antigona Alija dhe Minire Bërbatovci, të cilat në bashkëbisedim me ta treguan për të mirat që sjell libri dhe leximi në përgjithësi.
 
 
List of videos