U shënua Dita Ndërkombëtare e Vajzave
U shënua Dita Ndërkombëtare e Vajzave
12.10.2016 | 03:27
Dita Ndërkombëtare e vajzave u shënua në bashkëpunim mes Bibliotekës “Hivzi Sulejmani”, dega - “Biblioteka Përkujtimore” dhe bibliotekës së këndit
Vizitë e nxënësve në bibliotekë
Vizitë e nxënësve në bibliotekë
06.10.2016 | 09:39
Nxënësit e shkollës “Xhemail Mustafa”, të shoqëruar nga mësueset e tyre dhe në mënyrë të organizuar, vizituan sot objektin e ri të bibliotekës “Hivzi
Vizitë nga Prof. dr. Isak Shema
Vizitë nga Prof. dr. Isak Shema
28.09.2016 | 10:43
Vizitë institucionit të Bibliotekës “ Hivzi Sulejmani”, i bëri Prof. dr. Isak Shema, i cili dhuroi disa tituj librash të shkruar nga vet ai, si dhe
Dhuratë librash
Dhuratë librash
23.09.2016 | 12:13
Sot, më 23 shtator 2016, Bibliotekës “Hivzi Sulejmani”, iu dhuruan disa tituj librash nga z. Abëreshë Azemi.
Përurimi i objektit të ri të Bibliotekës
Përurimi i objektit të ri të Bibliotekës
25.08.2016 | 10:46
Njoftojmë përdoruesit e bibliotekës “Hivzi Sulejmani”, adhuruesit e librit dhe të gjithë banorët e kryeqytetit se me datën 23.08.201,6 në ora 15:00,u
Njoftim
22.08.2016 | 12:45
Njoftojmë përdoruesit e bibliotekës “Hivzi Sulejmani”, adhuruesit e librit dhe të gjithë banorët e kryeqytetit se me datën  23.08.201,6 në ora 15:00,
Database EBSCO
Database EBSCO
Shërbimet e Database EBSCO ofrojnë një numër të madh të bazave të të dhënave bibliografike me tekst të plotë, të cilat plotësojnë nevojat për informacion të të gjitha llojeve të bibliotekave kudo në botë. 
 
ANËTARËSIMI
ANËTARËSIMI
09.06.2016 | 12:17
Të drejtë anëtarësimi në bibliotekë kanë të gjithë banorët e qytetit të Prishtinës me rrethinë, pa marrë parasysh kombësinë, moshën, gjininë apo përkatësinë fetare.Anëtar i bibliotekës bëhesh me