Dita Botërore e Librit dhe  të Drejtave të Autorit
Dita Botërore e Librit dhe të Drejtave të Autorit
24.04.2018 | 19:15
Me aktivitete të larmishme, në bibliotekën “Hivzi Sulejmani”, u shënua Dita botërore e librit dhe e të drejtave të autorit. OJQ ETEA prezantoj hulumtimit e lexueshmërisë së nxënësve në
Orë letrare në kujtim të Arif Demollit
Orë letrare në kujtim të Arif Demollit
07.03.2018 | 15:59
Karvani i shkrimtarëve këtë vit e nisi rrugëtimin nga biblioteka “Hivzi Sulejmani” e Prishtinës me organizimin e një otre letrare
Vizitë nga Ambasada Amerikane
Vizitë nga Ambasada Amerikane
27.04.2017 | 13:14
Zyrtarë nga Ambasada Amerikane në Prishtinë, në përbërje të Mark Naylor – Zëvendësdrejtor i sektorit për
23 Prill – Dita Ndërkombëtare e Librit
23 Prill – Dita Ndërkombëtare e Librit
26.04.2017 | 12:46
Në ambientet e Bibliotekës “Hivzi Sulejmani” të Komunës së Prishtinës, për nder të 23 Prillit - Dita Ndërkombëtare e Librit dhe e të
Dita Botërore e Poezisë
Dita Botërore e Poezisë
22.03.2017 | 13:01
Në Ditën Botërore të Poezisë, lexuesit e “Bibliotekës Përkujtimore” patën mundësi te shijojnë aktivitetet që janë
Dita Botërore e Leximit me Zë të Lartë
Dita Botërore e Leximit me Zë të Lartë
02.03.2017 | 10:11
Në Bibliotekën "Përkujtimore" u mbajt Dita Botërore e Leximit me Zë të Lartë. Dita Botërore e Leximit me Zë të Lartë është një ditë
Vizitë e sh.f. "Elena Gjika"
Vizitë e sh.f. "Elena Gjika"
22.12.2016 | 02:21
Në “Bibliotekën Përkujtimore” për vizitë ishin nxënësit e klasave të dyta të shkollës fillore “Elena Gjika”.
Vizitë e Hysen Matoshit
Vizitë e Hysen Matoshit
12.12.2016 | 15:45
Sot, për vizitë në objektin e Bibliotekës “Hivzi Sulejmani” , ishte drejtori i Institutit Albanologjik, z, Hysen Matoshi
Libra të dhuruara nga Agim Sylejmani
Libra të dhuruara nga Agim Sylejmani
02.12.2016 | 09:55
Bibliotekës “Hivzi Sulejmani”, iu dhuruan 5 ekzemplarë të librit “Në rrugë drejt lirisë”
Çmim  për Bibliotekën “Hivzi Sulejmani”
Çmim për Bibliotekën “Hivzi Sulejmani”
30.11.2016 | 02:09
Në Konferencën Ndërkombëtare të mbajtur me 24-28 nëntor në Sofia të Bullgarisë, OJQ INELI BALKAN/Future Library,