Dita Ndërkombëtare e Librit për Fëmijë
Qytetari digjital
Qytetari digjital
07.06.2019 | 11:07
Në kuadër të projektit #Qytetaridigjital mundësuar nga IRIM(Instituti për Zhvillimin e Rinisë dhe
Aktivitet Prishtina lexon
Aktivitet Prishtina lexon
07.06.2019 | 10:51
Në kuadër të festivalit PrishtinaLexon, banorët e kryeqytetit patën mundësinë të regjistrohen pa
Kështu foli Rugova
Kështu foli Rugova
10.04.2019 | 16:25
Në kuadër të Javës së Bibliotekës, sot në hapësirat e Bibliotekës “Hivzi Sulejmani”, u bë
Promovim libri
Promovim libri
08.04.2019 | 15:25
Në kuadër të Javës së Bibliotekës, më 10 prill 2019 (e mërkurë) duke filluar nga ora 13:00, bëhet
Fitueset e konkursit letrar
Fitueset e konkursit letrar
05.04.2019 | 09:41
Në Ditën Ndërkomëtare të Librit për Fëmijë u bë edhe përzgjedhja e tri eseve më të mira dedikuar
Dita Botërore e Librit për Fëmijë
Dita Botërore e Librit për Fëmijë
05.04.2019 | 09:22
Aktivitetet e Ditës Ndërkombëtare të Librit për Fëmijë nga Biblioteka “Hivzi Sulejmani”-Prishtinë
Dita Ndërkombëtare e Librit për Fëmijë
26.03.2019 | 01:49
Biblioteka “Hivzi Sulejmani” dhe organizata “ETEA” si gjithmonë bëhen bashkë për t’i shënuar ngjarjet kulturore botërore që i dedikohen librit dhe kulturës së leximit.
Kësaj radhe, me përkrahjen e Komunës së Prishtinës, organizojmë manifestimin qendror me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Librit për Fëmijë dhe të Rinj.
Fëmijë të dashur – merrni prindërit për dore – dhe ejani të festojmë së bashku për librin dhe diturinë – në Bibliotekën “Hivzi Sulejmani” (Lagja Dardania, Prishtinë), më 2 prill 2019 duke filluar nga ora 12:00.
Disa nga aktivitetet që do të organizohen në kuadër të këtij manifestimi janë, si në vijim: 
- Leximi i mesazhit “Librat na qetësojnë” sponsoruar nga Lituania, përkthyer në gjuhë shqipe nga Selda Safqiu;
- Lexime të veprave letrare nga autorët e Karvanit të Shkrimtarëve për Fëmijë;
- Promovimi i Erinë Rrahmani, shkrimtare për fëmijë;
- Shpallja e tri eseve më të mira të fëmijëve nga juria profesionale e përbërë prej tre shkrimtarëve për fëmijë;
- Leximi i tri eseve fituese para audiencës;
- Botimi i librit “Ndriquesi i jetës” me ese të fëmijëve dhe shpërndarja e tij nëpër shkollat e Prishtinës; 
- Koktej rasti, etj.
 
 
 
List of videos