NJOFTIM PËR HUAZIM TË LIBRIT
NJOFTIM PËR HUAZIM TË LIBRIT
NJOFTIM PËR HUAZIM TË LIBRIT
12.06.2020 | 12:19
Njoftohen lexuesit përkatësisht anëtarët e bibliotekës se prej datës 15 qershor 2020 (e hënë)
Arif Demolli mes dhimbjes, gazit e mrekullisë
Arif Demolli mes dhimbjes, gazit e mrekullisë
06.03.2020 | 02:14
Sot, në trevjetorin e shkuarjes nga kjo jetë të Arif Demollit, në hapësirat e bibliotekës u bë
Ftesë
Ftesë
03.03.2020 | 11:34
Biblioteka “Hivzi Sulejmani” e Prishtinës në bashkëpunim me Karvanin e Shkrimtarëve për Fëmijë
Qytetari digjital
Qytetari digjital
07.06.2019 | 11:07
Në kuadër të projektit #Qytetaridigjital mundësuar nga IRIM(Instituti për Zhvillimin e Rinisë dhe
Aktivitet Prishtina lexon
Aktivitet Prishtina lexon
07.06.2019 | 10:51
Në kuadër të festivalit PrishtinaLexon, banorët e kryeqytetit patën mundësinë të regjistrohen pa
Kështu foli Rugova
Kështu foli Rugova
10.04.2019 | 16:25
Në kuadër të Javës së Bibliotekës, sot në hapësirat e Bibliotekës “Hivzi Sulejmani”, u bë
NJOFTIM PËR HUAZIM TË LIBRIT
12.06.2020 | 12:19
        Njoftohen lexuesit përkatësisht anëtarët e  bibliotekës se  prej datës 15 qershor 2020 (e hënë) nisim punën – huazimi  i  librit. Të gjithë të interesuarit që marrin e kthejnë libra janë të obliguar që t’ju përmbahen këtyre rekomandimeve:
 
1. Me qëllim të huazimit të librit vetëm pesë persona lejohen të hyjnë në objekt; 
2. Në rast se ka më shumë se pesë persona të interesuar, në të njëjtën kohë, atëherë tjerët presin jashtë objektit;
3. Pajisjet mbrojtëse janë obligative si: maska dhe dorëza. Pa to nuk mund të hyhet në objekt;
4. Obligative është ruajtja e distancës fizike prej 1.5 deri në 2 metra.
5. Orari i punës prej orës 8.oo deri në orën 16.oo  gjatë pesë ditëve të javës (e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte dhe e premte). Punohet vetëm në objektin e bibliotekës në Dardani.
 
         Sa  i përket Sallave të leximit edhe më tutje mbesin të mbyllura deri në ndonjë udhëzim të nxjerr nga organet përkatëse.
List of videos