Çmimorja
Çmimorja
07.03.2016 | 11:06
 

Anëtarësimi

1

Anëtarësimi për 1 vit

10.00    Euro

2

Anëtarësimi për 6 muaj

   5.00   Euro

3.

Anëtarësimi për Kabinete - hulumtime shkencore  1 vit

40.00    Euro

4

Anëtarësimi për Kabinete hulumtime shkencore 6 muaj

20.00    Euro

 

 

Lirohen nga pagesat

1

Anëtarët e ngushtë të familjeve të dëshmorëvë

2

Invalidët dhe Veteranët e Luftës së UÇK-së (anëtarët e ngushtë të familjes)

3

Personat me nevoja të veçanta

4

Personat me asistencë sociale

5

Parashkollorët, fëmijët bonjak (të braktisur) dhe pensionistët

6

Lexuesit e degëve në fshatra

7

Anëtarësimi në datat kalendarike ndërkombëtare të librit

8

Dhuruesit e gjakut

9

Punonjësit e bibliotekës (anëtarët e ngushtë të familjes)

Regjistrim falas në bibliotekë
Regjistrim falas në bibliotekë
31.05.2022 | 15:02
Për nder të 1 qershorit – Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve, në bibliotekën “Hivzi Sulejmani” –
Vizitë e znj. Arta Balaj
Vizitë e znj. Arta Balaj
17.05.2022 | 12:38
Sot, për vizitë në institucionin e bibliotekës erdhi drejtoresha e Kulturës së komunës së
Vizitë nga Kopshti Dua
Vizitë nga Kopshti Dua
26.04.2022 | 13:24
Biblioteka “Hivzi Sulejmani” e Prishtinës, vatër e leximit, por mikëpritëse e vizitorëve edhe nga