"POETËT E ETNISË"
"POETËT E ETNISË"
17.07.2024 | 19:20
“POETËT E ETNISË” NGA DIASPORA NË BIBLIOTEKËN “HIVZI SULEJMANI” NË PRISHTINË Për herë të parë,
“Aty ku heshtja takon britmën”
“Aty ku heshtja takon britmën”
15.07.2024 | 14:52
Një vajzë e brishtë me një çantë të mbushur me libra, ecte me të shpejtë shkallëve të bibliotekës.
Dita e Poezisë
Dita e Poezisë
22.03.2024 | 15:13
Organizuar nga Drejtoria e Kulturës së Komunës së Prishtinës, Biblioteka “Hivzi Sulejmani” dhe