Çmimorja
Çmimorja
07.03.2016 | 11:06
 

Anëtarësimi

1

Anëtarësimi për 1 vit

10.00    Euro

2

Anëtarësimi për 6 muaj

   5.00   Euro

3.

Anëtarësimi për Kabinete - hulumtime shkencore  1 vit

40.00    Euro

4

Anëtarësimi për Kabinete hulumtime shkencore 6 muaj

20.00    Euro

 

 

Lirohen nga pagesat

1

Anëtarët e ngushtë të familjeve të dëshmorëvë

2

Invalidët dhe Veteranët e Luftës së UÇK-së (anëtarët e ngushtë të familjes)

3

Personat me nevoja të veçanta

4

Personat me asistencë sociale

5

Parashkollorët, fëmijët bonjak (të braktisur) dhe pensionistët

6

Lexuesit e degëve në fshatra

7

Anëtarësimi në datat kalendarike ndërkombëtare të librit

8

Dhuruesit e gjakut

9

Punonjësit e bibliotekës (anëtarët e ngushtë të familjes)

Qytetari digjital
Qytetari digjital
07.06.2019 | 11:07
Në kuadër të projektit #Qytetaridigjital mundësuar nga IRIM(Instituti për Zhvillimin e Rinisë dhe
Aktivitet Prishtina lexon
Aktivitet Prishtina lexon
07.06.2019 | 10:51
Në kuadër të festivalit PrishtinaLexon, banorët e kryeqytetit patën mundësinë të regjistrohen pa
Kështu foli Rugova
Kështu foli Rugova
10.04.2019 | 16:25
Në kuadër të Javës së Bibliotekës, sot në hapësirat e Bibliotekës “Hivzi Sulejmani”, u bë