Hapja e ekspozitës
Java e Bibliotekës në Kosovë
Java e Bibliotekës në Kosovë
26.05.2023 | 11:04
Në kuadër të Javës së Bibliotekës, në bibliotekën "Hivzi Sulejmani" u zhvillua aktiviteti
Hapja e ekspozitës
Hapja e ekspozitës
26.05.2023 | 09:20
Me rastin e Javës së Bibliotekës në Kosovë, në ambientet e Bibliotekës “Hivzi Sulejmani” të
23 PRILL - DITA BOTËRORE E LIBRIT
23 PRILL - DITA BOTËRORE E LIBRIT
25.04.2023 | 08:35
Për nder të 23 prillit - Dita Botërore e Librit dhe të Drejtave të Autorit, në bibliotekën “Hivzi
Regjistrim falas në bibliotekë
Regjistrim falas në bibliotekë
31.05.2022 | 15:02
Për nder të 1 qershorit – Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve, në bibliotekën “Hivzi Sulejmani” –
Vizitë e znj. Arta Balaj
Vizitë e znj. Arta Balaj
17.05.2022 | 12:38
Sot, për vizitë në institucionin e bibliotekës erdhi drejtoresha e Kulturës së komunës së
Vizitë nga Kopshti Dua
Vizitë nga Kopshti Dua
26.04.2022 | 13:24
Biblioteka “Hivzi Sulejmani” e Prishtinës, vatër e leximit, por mikëpritëse e vizitorëve edhe nga
Hapja e ekspozitës
26.05.2023 | 09:20
Me rastin e Javës së Bibliotekës në Kosovë, në ambientet e Bibliotekës “Hivzi Sulejmani” të Prishtinës, në praninë e shumë pjesëmarrësve, u hap ekspozita “Kujtesa e arsimit shqip në Kosovë të viteve 90-ta”.
 
Hapjen e bëri Bukurije Haliti nga Biblioteka Kombëtare e Kosovës.
 
Për ngjarjet të kësaj kohe, të cilat kanë lënë gjurmë në historinë e popullit tonë, folën z. Munish Hyseni, drejtor i bibliotekës “Hivzi Sulejmani” dhe Robert Montoya nga Universiteti i Kalifornisë në Los Anxheles.
 
Kjo ekspozitë përfshin tekste shkollore, botime (historike, letrare), gazeta dhe revista, programe shkollore (akte normative, dokumentacion pedagogjik), fotografi të objekteve shtëpi – shkolla, nxënësve, profesorëve, stafit etj..
 
Ekspozita do të qëndroi e hapur deri më 2 qershor 2023.
 
 
List of videos