Libra të dhuruara
Libra të dhuruara
Libra të dhuruara
20.09.2021 | 13:29
Sot, institucionin e bibliotekës e vizituan, Jashar Alia dhe Agim Sylejmani, autor të disa librave
Vizitë nga Q.E. "Bardha"
Vizitë nga Q.E. "Bardha"
18.08.2021 | 01:19
Sot, nën përkujdesjen e mësueseve, Blerta Brahaj, Gresa Simnica, Azra Baxhaku, Gresa Mazreku,
Tituj të rinj librash
Tituj të rinj librash
10.08.2021 | 11:41
Pasurim me tituj të rinj librash për bibliotekën “Hivzi Sulejmani” - Prishtinë. Sot, institucionin
Dita Ndërkombëtare e Librit për Fëmijë
Dita Ndërkombëtare e Librit për Fëmijë
31.03.2021 | 12:58
Më, 2 prill 2021 (e premte), në ora 12:00, biblioteka “Hivzi Sulejmani” e Prishtinës në bashkëpunim
NJOFTIM PËR SALLAT E LEXIMIT
NJOFTIM PËR SALLAT E LEXIMIT
08.10.2020 | 12:48
RIFILLIMI I PUNËS ME SALLAT E LEXIMIT Biblioteka “Hivzi Sulejmani” pas punës dymujore të ofrimit të
NJOFTIM PËR HUAZIM TË LIBRIT
NJOFTIM PËR HUAZIM TË LIBRIT
12.06.2020 | 12:19
Njoftohen lexuesit përkatësisht anëtarët e bibliotekës se prej datës 15 qershor 2020 (e hënë)
Libra të dhuruara
20.09.2021 | 13:29
Sot, institucionin e bibliotekës e vizituan, Jashar Alia dhe Agim Sylejmani, autor të disa librave të botuar. Gjatë kësaj vizite, ata i dhuruan bibliotekës libra autorialë si dhe autorëve tjerë.
Librat e dhuruara janë: 
Syrigana (monografi), autor, Jashar Alia;
Nga fëmijëria deri te liria (kujtime), autor, Jashar Alia;
Për një atdhe të lirë e të bashkuar (monografi), autor, Agim Sylejmani;
Rrugëtimi i një vigani (roman), autor, Agim Sylejmani;
Rexhep Malaj-zjarr lufte që nuk shuhet, autor, Agim Sylejmani;
Rexhep Malaj në shkresat interne të UDB-së, autor, Agim Sylejmani;
Rrëfime nga burgu, autor, Agim Sylejmani;
Më shumë se mësues, autor, Agim Sylejmani;
Rrugë e papërfunduar, autor, Nezir Myrtaj;
Homazhe për flijimtarët, autor, Nezir Myrtaj;
Përballë së keqes, autor, Nezir Myrtaj;
Opinione dhe analiza, autor, Nezir Myrtaj. 
Si institucion, ju shprehim mirënjohje dhe falenderojmë autorët në fjalë për kontributin e tyre në pasurimin e bibliotekës me tituj të rinj librash.
 
 
 
 
 
 
List of videos