Vizitë e znj. Arta Balaj
Regjistrim falas në bibliotekë
Regjistrim falas në bibliotekë
31.05.2022 | 15:02
Për nder të 1 qershorit – Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve, në bibliotekën “Hivzi Sulejmani” –
Vizitë e znj. Arta Balaj
Vizitë e znj. Arta Balaj
17.05.2022 | 12:38
Sot, për vizitë në institucionin e bibliotekës erdhi drejtoresha e Kulturës së komunës së
Vizitë nga Kopshti Dua
Vizitë nga Kopshti Dua
26.04.2022 | 13:24
Biblioteka “Hivzi Sulejmani” e Prishtinës, vatër e leximit, por mikëpritëse e vizitorëve edhe nga
Donacion pajisje robotike
Donacion pajisje robotike
27.01.2022 | 15:29
Në kuadër të projektit “Qytetari Digjital”, mundësuar nga IRIM (Instituti për Zhvillimin e Rinisë
Libra të dhuruara
Libra të dhuruara
20.09.2021 | 13:29
Sot, institucionin e bibliotekës e vizituan, Jashar Alia dhe Agim Sylejmani, autor të disa librave
Vizitë nga Q.E. "Bardha"
Vizitë nga Q.E. "Bardha"
18.08.2021 | 01:19
Sot, nën përkujdesjen e mësueseve, Blerta Brahaj, Gresa Simnica, Azra Baxhaku, Gresa Mazreku,
Vizitë e znj. Arta Balaj
17.05.2022 | 12:38
Sot, për vizitë në institucionin e bibliotekës erdhi drejtoresha e Kulturës së komunës së Prishtinës, znj. Arta Balaj. Në përcjellje të saj ishte edhe shefja e sektorit të kulturës znj. Lindita Hajdari. Me këtë rast, u pritën nga drejtori i bibliotekës z. Munish Hyseni me bashkëpunëtorë.
Z. Hyseni duke uruar znj. Balaj për marrjen e detyrës së drejtoreshës së kulturës, e njoftoi atë për zhvillimin e punës në bibliotekë. Me këtë rast, ai paraqiti të gjithë veprimtarinë kulturore të bibliotekës, brengat me të cilat ballafaqohet biblioteka, specifikat e aktiviteteve në fushën e kulturës dhe bashkëpunimit ndër-institucional me komunën dhe institucionet tjera.
Nga ana tjetër, znj. Balaj, u shpreh se, drejtoria e kulturës të cilën ajo e udhëheq do t’i qëndroj në përkrahje institucionit të bibliotekës, qoftë në projektet për libra, poashtu edhe në zhvillim të infrastrukturës.
Qëllimi i kësaj vizite kishte karakter të njohjes dhe informimit reciprok, me qëllim të bashkëpunimit dhe zhvillimit të sektorit të kulturës.
 
List of videos