Vizitë në bibliotekë
Dita e Poezisë
Dita e Poezisë
22.03.2024 | 15:13
Organizuar nga Drejtoria e Kulturës së Komunës së Prishtinës, Biblioteka “Hivzi Sulejmani” dhe
Vizitë në bibliotekë
Vizitë në bibliotekë
23.02.2024 | 12:22
Sot, institucionin e bibliotekës e vizitoj znj. Sibel Halimi, drejtore e Drejtorisë së Kulturës të
Java e Bibliotekës në Kosovë
Java e Bibliotekës në Kosovë
26.05.2023 | 11:04
Në kuadër të Javës së Bibliotekës, në bibliotekën "Hivzi Sulejmani" u zhvillua aktiviteti
Hapja e ekspozitës
Hapja e ekspozitës
26.05.2023 | 09:20
Me rastin e Javës së Bibliotekës në Kosovë, në ambientet e Bibliotekës “Hivzi Sulejmani” të
23 PRILL - DITA BOTËRORE E LIBRIT
23 PRILL - DITA BOTËRORE E LIBRIT
25.04.2023 | 08:35
Për nder të 23 prillit - Dita Botërore e Librit dhe të Drejtave të Autorit, në bibliotekën “Hivzi
Regjistrim falas në bibliotekë
Regjistrim falas në bibliotekë
31.05.2022 | 15:02
Për nder të 1 qershorit – Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve, në bibliotekën “Hivzi Sulejmani” –
Vizitë në bibliotekë
23.02.2024 | 12:22
Sot, institucionin e bibliotekës e vizitoj znj. Sibel Halimi, drejtore e Drejtorisë së Kulturës të komunës së Prishtinës. Në përcjellje të saj ishte edhe udhëheqësja e sektorit të kulturës znj. Lindita Hajdari. 
 
Gjatë kësaj vizite, u pritën nga znj. Fatime Mehmetaj u.d. drejtore e bibliotekës me bashkëpunëtorë.
 
Znj. Mehmetaj, duke uruar znj. Halimi për detyrën e drejtores së kulturës, e njoftoi për zhvillimin e punës në bibliotekë duke paraqitur të gjithë veprimtarinë kulturore të bibliotekës, të arriturat e institucionit, brengat me të cilat ballafaqohet biblioteka, specifikat e aktiviteteve në fushën e kulturës, bashkëpunimit ndër-institucional me komunën e Prishtinës, por edhe me institucionet tjera.
 
Nga ana tjetër, znj. Halimi u shpreh se, drejtoria e kulturës të cilën ajo e udhëheq, do t’i qëndroj në përkrahje institucionit të bibliotekës, si në projektet për libra, aktivitete të ndryshme në fushën e kulturës, por edhe në zhvillim të infrastrukturës. 
 
Poashtu, znj. Halimi vizitoj të gjitha sektorët e bibliotekës dhe u njoh me punën e cila zhvillohet nëpër këto njësi punuese.
 
Qëllimi i kësaj vizite kishte karakter të njohjes dhe informimit reciprok, me qëllim të bashkëpunimit dhe zhvillimit të sektorit të kulturës.
 
 
  
List of videos