Njoftim për pushim
Njoftim për pushim
28.04.2022 | 11:04
Të nderuar/a punonjës/e dhe anëtar/e të bibliotekës ! 
Bazuar në Ligjin Nr. 03/L-064 për Festat Zyrtare të Republikës së Kosovës, ju njoftojmë se, për Ditën Ndërkombëtare të Punës, Festën e Bajramit të Madh dhe Ditën e Evropës, ditë pushimi do të jenë:
 
E hënë,   2 maj 2022 - Dita Ndërkombëtare e Punës; 
E martë, 3 maj 2022 - Festa e Bajramit të Madh;
E hënë,   9 maj 2022 - Dita e Evropës.
 
Urime festat !
Njoftim për 28 nëntor
25.11.2022 | 02:25
NJOFTIM PËR ORAR
27.06.2022 | 12:21
Njoftim për pushim
28.04.2022 | 11:04
Njoftim për lexues
13.09.2021 | 11:22
Njoftim për lexuesit
29.08.2021 | 13:23
Njoftim për masat anti-Covid
19.08.2021 | 11:09